Kuljetus T.Leskinen

Kuljetusliike joka palvelee Kuopiossa, Pohjois-Savossa ja koko Suomen alueella

Kun luotettava ja joustava kuljetusliike on tarpeen

Me palvelemme sinua monipuolisesti eri kuljetuksissa. Silloin kun tarvitsette pikakuljetusta, lähdemme nopealla aikataululla liikkeelle, minnepäin tahansa, aina pikkupaketista rekka kuormaan asti. Ammattitaitoiset kuljettajamme hoitavat kuorman kuin kuorman turvallisesti ja luotettavasti perille määränpäähänsä, olipa se lähellä tai kaukana.

Kuljetamme kaikkea mitä kyytiin saadaan, kappaletavara autoillamme. Autoissa Kylkiaukevat korit, Perälaudat+haarukkavaunut, lämmitettävät kuormatilat. Käytössä myös rekkoihin perävaunuja.

Teemme muutot, isot ja pienet, lähelle ja kauas. Tarvittessa tehdään täyden palvelun muutot, räätälöidään sinulle sopivin muutto, muuttomiehillä tai pelkällä autolla ja kuljettajalla. Vuokraamme muuttolaatikoita, joihin on kätevä pakata pientavaraa. Yhteistyössä saadaan tavaroille järjestettyä varastointia jos tilanne sitä tarvitsee. Kauttamme myös muuttojen loppusiivoukset. Ja jos muutosta jää yli tavaraa mikä menossa kierrätykseen niin viemme ne pois ja hoidamme asiamukaisiin kierrätys paikkoihin.

Yritys

Vuosien vieriessä olemme kasvaneet yhden hengen työllistävästä yrityksestä siten, että tällä hetkellä palveluksessamme on n.15 henkilöä. Tällä ammattitaitoisella joukolla kykenemme tarjoamaan kuljetuspalveluja liittyvät työt asiakaslähtöisesti, joustavasti ja tehokkaasti.

Kuljetus T. Leskisen Pikalähtö kuljettaa kiirellisetkin tilaukset luotettavasti kaikkialle Suomeen ja tarvittaessa myös ulkomaille.

Yrityksen arvopohjan muodostavat toimitusten täsmällisyys ja luotettavuus: asiakkaan tilaamat tuotteet ja palvelut toimitetaan sovittuun aikaan ja paikkaan oikeanlaatuisena.

Yrityksen tavaraliikenteestä vastaavalla toimitusjohtaja Tatu Leskisellä on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus kuljetus alalta.

Ammattitaitoinen henkilöstö, pitkä ja monipuolinen työkokemus kuljetusalalta sekä nykyaikainen kalusto takaavat kuljetusten varman ja luotettavan perilletoimituksen. Kuljetusasioissa meihin on helppo ja turvallista turvautua.

Express – Pikatoimituksia paketeille, lavoille ja pitkälle tavaralle sekä täysille kuormille lyhyellä varoitusajalla

Teollisuuden tarpeisiin soveltuvan kalustomme avulla voimme hoitaa kuljetukset nopeasti, tavaratyypistä riippumatta.

Suorien kuljetusten konseptimme merkitsee sujuvuutta ja lyhyitä odotusaikoja varauksesta toimitukseen. Terminaalien sijaan toimintatapamme on konseptimme mukainen ”autosta autoon katon alla”, jolloin voimme toteuttaa kuljetukset suoraan lähettäjältä vastaanottajalle. Asiakas saa alusta loppuun asti tarkkaan kontrolloidun kuljetuksen sekä kaikki siihen liittyvät tarvitsemansa tiedot yhdeltä ja samalta yhteyshenkilöltä.

Ota yhteyttä tai kysy tarjous!

Voit ottaa yhteyttä helposti oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai vaikka Whatsappilla!