Mökkitalkkari

Huolehdimme mökistäsi Kuopion seudulla

Mikä mökkitalkkari?

Mökkitalkkarimme tekevät nimensä mukaisesti talonmiehen töitä mökeillä ympäri Kuopion seutua.

Mökkitalkkarin hommiin kuuluu yleensä erilaiset mökkihuollon tehtävät ja ovat monelta osin samoja asioita kuin mitä tehdään piha- ja huoltotöissä.

Mökkiasiakkaille teemme kuitenkin myös polttopuiden pilkkomista, risukoiden raivaamisia, laitureiden nostoja sekä mökkien valmistelemista talvea varten.

Rentoudu mökillä enemmän

Monille mökkitöiden tekeminen on rentouttavaa ja palkitsevaa, mökillä voi kuitenkin olla liikaakin töitä tai sitten siellä halutaan vain rentoutua. Tässä kohtaa astuu kuvaan mökkitalkkari joka tule ja putsaa rännit, kaataa pihassa olevan puun tai ajaa vaikka nurmikon.

Mökkitalkkari voi myös mennä mökille ja valmistaa sen tulevaa käyttöä varten esimerkiksi talven jälkeen. Mökkitalkkari voi käydä muutamia päiviä ennen omistajan saapumista ajamassa nurmikon, lämmittelemässä mökkiä, laskemassa laiturin ja veneen vesille sekä pilkkomassa tai kuljettamassa saunan polttopuut valmiiksi tulevaa käyttöä varten.

Ennen kaikkea mökkitalkkarin tarkoituksen on pitää mökin omistajat rentoutuneina jotta he voivat nauttia ajastaan mökillä. Mikäli mökkiä vuokrataan voi mökkitalkkari hoitaa mökin luovutuksen sekä vastaanoton kaikkineen siihen liittyvineen toimineen.

Ota yhteyttä tai kysy tarjous!

Voit ottaa yhteyttä helposti oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai vaikka Whatsappilla!