Muuttopalvelu

Helpota muuttoasi ja anna meidän auttaa!

Muuttopalvelu Kuopiossa

Kun haussa on muuttopalvelu, pystymme aina tarjoamaan tarpeeseen sopivat palvelut, olivat ne sitten pieniä tai isoja. Vaikka toimipaikanamme on Kuopio teemme muuttoja ympäri suomen.

Muuttotilanteessa on tärkeää että muuttoa tekevät suunnittelevat tilanteen alusta alkaen, kalustona käytetään tilanteen mukaan joko pakettiautoa tai isompaa kuorma-autoa sekä hankitaan oikea määrä muuttolaatikoita ja muita tarvikkeita.

Kokonaisvaltaisen muuttoyrityksen palkkaaminen säästää aikaa ja rahaa, olipa kyseessä kodin tai yrityksen muutto tarvitaan siihen monesti muutakin kuin pelkästään oikea auto. Tavaroiden oikeanlainen pakkaaminen varmistaa sen että ne tulevat ehjänä perille, tavarat joita ei enää haluta kuljetetaan kierrätykseen, kaatopaikalle ja uuteen sijaintiin asennetaan uudet kalusteet.

Muuttopalveluita tarjottaessa tärkein avainsana onkin räätälöinti. Muuton aikana voidaan tarjota muuttokuljetus, vanhojen tavaroiden vienti kierrätykseen/kaatopaikalle, kantomiespalvelu, pakkauspalvelu, muuttolaatikoiden vuokrausta ja kalusteiden purkua sekä asentamista. Palvelut ovat yhtä tärkeitä oli kyseessä sitten yritysmuutto tai asunnonvaihto.

Muuttosiivous- ja varastointipalvelut

Tarvitsetko muuttosi ajaksi varastoa tai apua vanhan asuntosi muuttosiivouksessa? 

Järjestämme mielellämme sinulle myös nämä palvelut ja tarjoamme kattavan muuttopalvelun, jotta muuttosi olisi mahdollisimman sujuva.

Ota yhteyttä tai kysy tarjous!

Voit ottaa yhteyttä helposti oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai vaikka Whatsappilla!